• menu

Nieuwsoverzicht

Topsfeer op Best Kept Secret

Het is al lang geen geheim meer: Best Kept Secret is hèt festival voor de muziekliefhebber die niet alleen houdt van grote namen, maar graag iets nieuws ontdekt. Dit jaar vierde Best Kept Secret haar vijfde verjaardag en pakte daarom uit met een line-up om je vingers bij af te likken. Wij waren erbij met Traffic Support en Crowd Support en zorgden voor de bereikbaarheid en veiligheid van dit driedaagse festival. Headliners als Radiohead en Arcade Fire trokken de nodige muziekliefhebbers naar Hilvarenbeek. Maar natuurlijk kwamen bezoekers ook juist voor de minder bekende artiesten, die op Best Kept Secret de kans kregen om te spelen voor een groot publiek. Niet alleen de muziek was goed, ook de sfeer was top.

Lees meer 

Safety Group sponsort Zwolse Grachtenrace

Morgen vindt de 9e editie plaats van de Zwolse Grachtenrace. 70 sloepen en ruim 600 roeiers uit heel het land komen naar Zwolle om te strijden in de volgens de organisatie leukste en zwaarste race in het FSN-Klassement. De race wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en steunt jaarlijks een goed doel: dit keer de stichting Kids Zwolle. Ook Safety Group draagt haar steentje bij door het evenement te sponsoren met bewegwijzering en ander materiaal. Met sport verbindt De Zwolse Grachtenrace sportief- en ondernemend Zwolle. Iets waar wij als Safety Group ook graag aan bijdragen. Door onze kennis over verkeersstromen in te zetten en de bewegwijzering op en rondom het evenement te regelen is de race morgen goed bereikbaar voor de verwachte 5000 bezoekers.

Lees meer 

Het sprookje genaamd Emporium

Er was eens een recreatiegebied in Wijchen waar een temperatuur van boven de 30 graden 25.000 danceliefhebbers niet van weerhield om flink te feesten. Dit deden ze afgelopen zaterdag op het dance-evenement Emporium, wat dit jaar in het teken van sprookjes stond. De Safety Group, waar ook Traffic Support onder valt, zorgde voor de bereikbaarheid, logistiek en veiligheid van dit eendaagse festival. Het dance-evenement is uitzonderlijk rustig en gemoedelijk verlopen. De organisatie van Emporium ziet deze 13e editie van dit festival als de beste editie ooit, zo schrijft ‘De Gelderlander’. Ook wij zijn tevreden.

Lees meer 

Kampioenschap Feyenoord groots gevierd

Wat was het een spannende dag, afgelopen zondag. Na 18 jaar is Feyenoord eindelijk landskampioen 2016-2017 geworden. Ons beveiligingsbedrijf Crowd Support was zowel in Ahoy aanwezig, waar ongeveer 8000 man de beslissende wedstrijd ging kijken, net als bij de huldiging op de Coolsingel. In totaal heeft Crowd Support zo’n 200 beveiligers geleverd zodat de supporters samen zonder verstoringen de beslissende wedstrijd konden kijken en in de Coolsingel het kampioenschap van hun geliefde club groots gevierd kon worden. Voordat de wedstrijd van Feyenoord begon was er al groot feest in Ahoy. De zaal was al om 12:00 uur open en tot de wedstrijd begon draaide een DJ de leukste hits.

Lees meer 

Gewoon je werk doen valt op

Bij Safety Group zijn we gewend om net dat stapje extra te zetten, zo ook bij Traffic Support. Betrokken zijn bij projecten, gemotiveerde mensen en je opstellen als gastheer. Voor ons heel gewoon. Maar hoe leuk is het dan om te lezen dat ‘gewoon je werk doen’ zo opvalt en zoveel positiviteit teweeg brengt! Een van de ‘reflecterende mannen’ van Traffic Support wist de dag van een voorbijganger positief te beïnvloeden door ‘gewoon zijn werk te doen’. Zo positief dat deze voorbijganger vervolgens nog meer mensen aanstak met zijn vrolijkheid en er zelfs een column over schreef, die werd gepubliceerd in Nieuwsblad Metro.

Lees meer 

Touringcarstewards weer van start in Amsterdam

Met de start van de lente komt ook de stroom toeristen in Amsterdam weer volop in gang. Duizenden vakantiegangers maken dagelijks gebruik van verschillende touringcars in en rondom het centrum, waarmee ze een rondrit maken of naar toeristentrekpleisters gaan. Om dit alles in goede banen te leiden en het overige verkeer zo min mogelijk te hinderen zet de gemeente Amsterdam dit jaar wederom stewards en handhavers van City 360 in. Zij zijn deze week begonnen. Vlotte en gastvrij afhandeling touringcars De stewards zorgen voor een vlotte en gastvrije afhandeling van de touringcars, zodat er zoveel mogelijk verwerkt worden in de drukke periodes. In totaal gaat het om ca 45.000 duizenden bussen in de periode tussen maart en oktober.

Lees meer 

Persoonsbeveiliging acteurs The Walking Dead

Als het aan ons ligt komt er nog een seizoen van The Walking Dead. Niet alleen omdat we fan zijn, maar omdat we een bijdrage mochten leveren aan de mogelijkheid hiervan. Tijdens het Walking Dead Event in Amsterdam was Crowd Support namelijk verantwoordelijk voor de persoonsbeveiliging van zowel de acteurs Norman Reedus (Daryl Dixon) en Jeffrey Dean Morgan (Negan) als van producent van de serie Greg Nicotero. De dagen dat het gezelschap in Nederland was zorgden onze bodyguards er 24/7 voor dat hen niks kon overkomen. We haalden hen op van het vliegtuig, zorgen voor veilig vervoer van A naar B en bewaakten hun veiligheid gedurende persmomenten, talkshowdeelnames, wandelingen en diners.

Lees meer 

Safety Group team Blue, Green, Yellow en Red op Hard Bass

De frequente bezoeker van Hard Bass weet dat dit hardstyle-event ieder jaar in het teken staat van vier gelegenheidsformaties: team Green, team Yellow, team Red en team Blue. Afgelopen zaterdag waren ook wij vanuit de Safety Group aanwezig met onze eigen vier teams. Niet achter de draaitafels, wel achter de schermen. Om te zorgen voor optimale bereikbaarheid en veiligheid van dit evenement. Traffic Support was hierin natuurlijk ons Team Yellow, niet te missen in de gele outfits. Onze verkeersregelaars zorgden ervoor dat de tienduizenden bezoekers van het uitverkochte Hard Bass ten eerste het feestje konden vinden en ten tweede hun auto vlotjes konden parkeren, aan de hand van een goed doordacht verkeers- en vervoersplan.

Lees meer 

Veiligheidsdeskundige Crowd Support te gast bij EenVandaag

Gisteren was veiligheidsdeskundige en tevens directeur van Crowd Support Mari van Dorst aanwezig bij actualiteitenprogramma EenVandaag om uitleg te geven over veiligheid bij evenementen. Aanleiding van deze uitzending was de terroristische aanslag op een kerstmarkt in Berlijn afgelopen maandag. Op de vraag of we als Europa een voorbeeld moeten nemen aan Israel waar zware beveiliging aan de orde van de dag is antwoord Mari dat we in ieder geval niet moeten over-reageren. Per evenement is het belangrijk te bekijken wat nodig is, wat mogelijk is en wat wenselijk is. Bekijk de uitzending via deze link.

Lees meer