• menu

Het sprookje genaamd Emporium

Datum geplaatst: 29-05-17

Er was eens een recreatiegebied in Wijchen waar een temperatuur van boven de 30 graden 25.000 danceliefhebbers niet van weerhield om flink te feesten. Dit deden ze afgelopen zaterdag op het dance-evenement Emporium, wat dit jaar in het teken van sprookjes stond. De Safety Group, waar ook Traffic Support onder valt, zorgde voor de bereikbaarheid, logistiek en veiligheid van dit eendaagse festival. Het dance-evenement is uitzonderlijk rustig en gemoedelijk verlopen.

De organisatie van Emporium ziet deze 13e editie van dit festival als de beste editie ooit, zo schrijft ‘De Gelderlander’. Ook wij zijn tevreden. Emporium is een goed voorbeeld van hoe de verschillende schakels van de Safety Group samen sterk zijn en een festivalorganisator kunnen ontzorgen. Waar de organisatie zich bekommerde over de sprookjesachtige invulling en aankleding van dit festival, met een line-up met om je vingers bij af te likken, zorgden Traffic Support, Crowd Support, Event Travel en Online Ticket voor zaken als logistiek, mobiliteit, veiligheid en bereikbaarheid. Dit alles in goede samenwerking met politie, hulpdiensten, brandweer, gemeenten en natuurlijk de organisatie zelf.

Gratis water en zonnebrandcrème
Omdat de temperatuur hoog opliep waren overal op het terrein gratis water tappunten en ook konden bezoekers zich in laten smeren met zonnebrandcrème. De warmte mocht de pret dan ook niet drukken en de sfeer zat er bijzonder goed in. Voor onze medewerkers was het soms zwaar in de warmte, maar onze toppers sloegen zich er goed doorheen. Wij kijken dan ook tevreden terug op deze sprookjesachtige dag.