• menu

Kampioenschap Feyenoord groots gevierd

Datum geplaatst: 17-05-17

Wat was het een spannende dag, afgelopen zondag. Na 18 jaar is Feyenoord eindelijk landskampioen 2016-2017 geworden. Ons beveiligingsbedrijf Crowd Support was zowel in Ahoy aanwezig, waar ongeveer 8000 man de beslissende wedstrijd ging kijken, net als bij de huldiging op de Coolsingel. In totaal heeft Crowd Support zo’n 200 beveiligers geleverd zodat de supporters samen zonder verstoringen de beslissende wedstrijd konden kijken en in de Coolsingel het kampioenschap van hun geliefde club groots gevierd kon worden.

Voordat de wedstrijd van Feyenoord begon was er al groot feest in Ahoy. De zaal was al om 12:00 uur open en tot de wedstrijd begon draaide een DJ de leukste hits. Voordat de supporters naar binnen mochten zorgden Crowd Support ervoor dat alle supporters werden gefouilleerd bij aanvang, voor ieder zijn of haar veiligheid. Tijdens de wedstrijd hadden de beveiligers van Crowd Support het relatief rustig, ingrijpen was niet nodig. Feyenoord stond al na enkele minuten voor, waardoor de sfeer alsmaar beter werd. Uiteindelijk won Feyenoord met 3-1. De supporters gingen na de wedstrijd meteen naar de stad om het kampioenschap groots te vieren.

De huldiging
Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, de huldiging. Ruim 140.000 mensen gingen naar de Coolsingel om dit historische moment mee te maken. Crowd Support bewaakten de vakken waar de supporters in stonden en zorgden ervoor dat er geen incidenten plaatsvonden. Ook op de Coolsingel was de sfeer zeer goed, waardoor er zich geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden.

Enorme ervaring 
Het kampioenschap van Feyenoord is succesvol gevierd mede dankzij Crowd Support die zorgde voor de publieksveiligheid. Crowd Support vond het mooi om te zien hoe de stad Rotterdam het kampioenschap van hun club vierden en zij beschouwen de afgelopen twee dagen als een enorme ervaring.