De Safety Group is koploper in vernieuwingen in de evenementendienstverlening. Online Ticket is daar een mooi voorbeeld van. Omdat evenementen zich vaak afspelen op plaatsen waar de normale infrastructuur te kort schiet is voor specialistische dienstverlening als het verkopen en scannen van parkeer- en vervoertickets een robuuste oplossing gebouwd. Hierdoor kan onder de meest extreme omstandigheden toch een sluitende handhaving van de parkeerinkomsten worden gegarandeerd. 

De informatie die dit oplevert (met betrekking tot de herkomst van publiek, de keuze voor vervoersmodaliteiten en instroomtijden) kan door zowel de organisatie als de parkeerbegeleiding worden gebruikt voor het fine tunen van de inzet. Dit voorkomt dat er te veel of te weinig personeel, pendelbussen of parkeerterrein wordt ingezet, en zo houden we evenementen betaalbaar en veilig.

Snel een oplossing nodig?

Meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!

Ik wil contact!