• menu

Advies

 

De bedrijven van de Safety Group ontzorgen u niet alleen bij de uitvoering, u kunt al in een vroeg stadium van uw organisatieplanning ook bij ons terecht voor deskundig advies. Zo spreken onze projectmanagers de taal van de diensten die uw vergunningsaanvraag toetsen en dragen zij zorg voor een soepel verloop van dat traject. Dat scheelt u veel tijd en verzekert u er bovendien van dat de veiligheid van de bezoekers bij uw evenement, optimaal gewaarborgd is.

Traffic Support Events
Onze collega’s van Traffic Support Events beschikken over veel specialistische kennis als het gaat om evenementenverkeer en –vervoer. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn ze in staat om knelpunten snel te doorzien en daarvoor passende oplossingen te bedenken. Als zij al vanaf het eerste moment bij de organisatie van uw evenement betrokken zijn, kan u dit veel tijd en veel onnodige kosten besparen. En de bezoekers van uw evenement? Zij prijzen u omdat u het verkeer en het parkeren zo goed geregeld heeft.

Crowd Support
Ook op Crowd Support, onze beveiligingsorganisatie, kunt u al in een vroeg stadium een beroep doen. Met de expertise, opgedaan bij Nederlands grootste en meest gevoelige evenementen zoals de Nuclear Security Summit (NSS) en de troonwisseling, ontwikkelen we met en voor u hoogwaardige beveiligingsplannen. Daarvoor maken we uiteraard ook gebruik van de kennis van onze adviseurs uit het Kenniscentrum Evenementenveiligheid.

Kenniscentrum Evenementenveiligheid
Het Kenniscentrum Evenementenveiligheid maakt ook onderdeel uit van de Safety Group. Het centrum bevordert de veiligheid en gezondheidsbescherming bij evenementen door kennis en deskundigheid centraal te stellen. Wij ondersteunen (lokale) overheden, hulpverleningsdiensten en andere professionals hiervoor met informatie en advies.