• menu

Management

Het managementteam van de Safety Group bestaat uit vier ervaren en betrokken vakmensen. Zij delen hun passie voor hun professie én de drijfveren om het beste uit zichzelf en onze collega's te halen. Hun gezamenlijke doel: tevreden collega's en klanten. Graag stellen zij zich hieronder aan u voor.

Cendy Meijerink: Algemeen directeur
Sinds 1 januari jongstleden is Cendy Meijerink Algemeen Directeur van de Safety Group en verantwoordelijk voor alle Business Units binnen de organisatie. Hiervoor bekleedde zij de functie van Operationeel Directeur van de Safety Group: “Een prachtig bedrijf waar mensen met passie werken voor fijne opdrachtgevers en ik iedere dag met trots leiding aan mag geven. Ik streef er naar om met de Business Units van Traffic & Travel (Traffic Support Infra, Traffic Support Events, EventTravel en OnlineTicket) en de Business Units Traffic Support OV, Crowd Support en City 360, een kwalitatief goed en breed pakket aan dienstverlening te verzorgen bij onze opdrachtgever. Met behulp van ons eigen opleidingsinstituut (IVON) en kenniscentrum (KCEV) geloof ik erin dat we dit ook blijven realiseren.”.


drs. Mark Ponne: Commercieel directeur
Mark Ponne is, nadat hij als (interim)manager het klappen van de zweep geleerd had, nu verantwoordelijk voor het commerciële beleid van de Safety Group en haar Business Units: “Ik richt me op de omzet en winstgevendheid van onze activiteiten. Verder maken ook de externe communicatie- en marketingactiviteiten onderdeel uit van mijn portefeuille. Voor enkele key-accounts ben ik accountmanager en ik vertegenwoordig binnen ons managementteam de afdelingen City 360, Traffic Support Openbaar Vervoer en OnlineTicket.”.Mari van Dorst: Directeur Kennis & Innovatie
Mari van Dorst is directeur Kennis en Innovatie bij Safety Group. In die hoedanigheid ontwikkelt hij de Safety Group-brede kennisagenda en is hij verantwoordelijk voor vernieuwingen, waarbij de behoeften van opdrachtgevers én de eigen organisatie worden omgezet naar slimme en eigenzinnige initiatieven met impact en onderscheidend vermogen. Mari werkt sinds 2012 voor Safety Group. Voor zijn aantreden als directeur Kennis & Innovatie in 2017 was hij directeur Crowd Support. Naast zijn huidige positie is Mari van Dorst adviseur voor het Kenniscentrum Evenementenveiligheid: "De wereld om ons heen verandert snel. Safety Group wil niet vooruit lopen, maar wel voorop. We werken in markten waar kennis telt, maar daarnaast is innovatie essentieel. Daarom richten wij ons – naast doen waar we al goed in zijn – ook op het bieden van slimme oplossingen om méér te bereiken.".


Paul Brouwer: Directeur Finance & Control
Na zijn carrière als registeraccountant bij één van de Big 4 kantoren, is Paul Brouwer sinds 1991 werkzaam in financiële managementfuncties bij commerciële organisaties. Vanaf 2004 doet hij dat als interim manager en sinds februari 2017 bekleedt hij de functie van directeur Finance & Control bij de Safety Group: “In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het financieel beheer en de business control van de Safety Group, de financiële verslaglegging, zowel intern als extern, fiscale zaken, en de verzekeringsportefeuille. Ook ICT, facilitaire zaken en het wagenpark vallen onder mijn verantwoordelijkheid.”.