• menu

'Ik regel verkeer' met John de Wolf

Datum geplaatst: 09-03-18

Vandaag lanceren wij, in samenwerking met twee collega-bedrijven en het UWV, de campagne ‘Ik regel verkeer’. Hierin wordt een realistisch beeld weergegeven van het relatief jonge beroep van beroepsverkeersregelaars en gaan wij samen op zoek naar 300 nieuwe collega’s.

John de Wolf, die zich al jaren inzet voor 50-plussers op de arbeidsmarkt en tevens een hoofdrol vertolkt in de campagne, stelt: “Door deze campagne zien mensen eindelijk hoe veelzijdig het beroep is en laten we zien dat er nog volop baankansen zijn.”.

In de loop der jaren maakte het vak een flinke verandering door. Waar dit vroeger vaak een taak van de politie was, was het voor hen steeds groter wordende takenpakket een reden om beroepsverkeersregelaars in het leven te roepen. Zij zijn degene die dag in dag uit en door weer en wind het verkeer regelen bij evenementen en wegwerkzaamheden. En dit doen zij met veel plezier.

Waar het beroep zich flink ontwikkelde, laat de verandering van het imago tot op heden nog op zich wachten. Deze campagne neemt eventuele vooroordelen weg. Wat doet een verkeersregelaar? Wat kan hij of zij verwachten?. Op de website www.ikregelverkeer.nl worden deze vaak gestelde vragen beantwoord en kunnen mensen die op zoek zijn naar een baan zich melden. Ook als zij nog niet over de juiste papieren beschikken worden zij van harte welkom geheten. Wij en alle andere betrokken partijen bieden de benodigde opleiding kosteloos aan.

Klik hier voor onze vacature!