• menu

Persoverzicht

Nieuwsbericht:

Finalisten EY Entrepreneur Of The Year 2014 zijn bekend - Dinsdag 2 september 2014

De finalisten voor de prestigieuze titel EY Entrepreneur Of The Year 2014 zijn bekend. Tijdens de jurydag presenteerden 18 ondernemers zichzelf met een elevator pitch aan een onafhankelijk jury. De winnaars van de 12 overgebleven finalisten worden tijdens de galafinale op 4 oktober a.s. bekendgemaakt. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

Onderstaande ondernemers gaan door naar de finale:

Categorie Emerging:
Patrick Muezers - Polyscope Holding B.V. - Geleen
Janneke Niessen - Improve Digital B.V. - Amsterdam
Haico Pols - Storm Marketing Group B.V. - Groningen
Gerbrand Verton - YourSurprise.com B.V. - Zierikzee
Peter Zonneveld - Greenclouds B.V. - Rotterdam

Categorie Accelerating:
Erik Hessels - SMST Designers & Constructors B.V. - Drachten
Yvo Hütte - Safety Group B.V. - Zwolle
Paul Koppert - Koppert Beheer B.V. - Berkel & Rodenrijs
Bernard Muller - Burando Holding B.V. - Rotterdam
Philippe Vorst - New York Pizza Management B.V. - Amstelveen

Categorie Master:
Wim Blaasse - DIF B.V. - Amsterdam
Bert Meulman & Willem Blijdorp - B&S International B.V. - Dordrecht

Andrea Vogel, Programma Directeur van EY Entrepreneur Of The Year: “Iedere economie heeft ondernemers nodig die door hun visie en leiderschap anderen inspireren en motiveren. Mensen die risico’s durven te nemen, vastberaden, gedreven en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs zijn. Ofwel ondernemers met visie, passie en overtuiging. Want juist ondernemers die het beste uit zichzelf en hun omgeving halen, maken het verschil.”

Jury
Het gehele nominatietraject wordt begeleid door een deskundige, onafhankelijke jury. John Fentener van Vlissingen zal op 4 oktober de award uitreiken aan de winnaar in de Mastercategorie. Hans Biesheuvel is juryvoorzitter van de Accelerating en Emerging categorie en zal op 4 oktober de award uitreiken aan de winnaar van de Emerging Categorie. Marcel van Loo, Managing Partner EY Nederland zal de award op 4 oktober aan de winnaar van de categorie Accelerating uitreiken. Onder de juryleden bevinden zich verder voormalige winnaars, bestuurders uit het bedrijfsleven en andere deskundigen. Per categorie zijn specifieke deskundige jury’s samengesteld. De ondernemers worden onder andere beoordeeld op 6 criteria zoals passie en overtuiging, innovatie, persoonlijke integriteit en invloed, financiële prestaties, visie en strategische richting, nationale en internationale impact.Nieuwsbericht: Logistieke uitdaging voor Traffic Support tijdens de NSS - Dinsdag 8 april 

Een groot en belangrijk onderdeel tijdens de Nuclear Security Summit 2014 in Den Haag was het veilig vervoeren van de delegaties van alle aanwezige landen. Hiervoor gingen diverse (snel)wegen ‘op slot’ en werd het gebied rondom het World Forum afgesloten met hekken. Traffic Support kreeg de opdracht om dit succesvol te laten verlopen. Wij spraken projectmanager Robert-Jan van Dijk over deze logistieke uitdaging.

Wegafzettingen en begeleiding

“Als vaste partner van politie Haaglanden kregen wij de verantwoordelijkheid over de wegafzettingen rondom het World Forum in Den Haag en de hotels waar de delegaties verbleven. Daarnaast hebben we op de route van de hotels naar het World Forum alle wegen afgesloten en de begeleiding hiervan gecoördineerd.” Naast deze grootse inzet heeft Traffic Support ook andere opdrachten zoals parkeerbegeleiding en verkeersmonitoring uitgevoerd voor de gemeente Den Haag, gemeente Noordwijk en Rijkswaterstaat. Ook zusterbedrijf Crowd Support was betrokken bij diverse opdrachten, zoals het bewaken van politievoertuigen die vanuit het hele land op een centrale plek werden verzameld en het verzorgen van de beveiliging op het Museumplein in Amsterdam tijdens het bezoek van president Obama aan het Rijksmuseum.

Logistieke uitdaging

Met name de opdracht voor politie Haaglanden was een grote logistieke uitdaging voor Traffic Support. “Als projectmanager heb ik in een half jaar alle voorbereidingen getroffen om deze opdracht logistiek gezien goed uit te voeren. In totaal hebben we ruim 2.000 diensten ingevuld waar we op de piek een kleine 600 man op de werkvloer hadden staan. Door de afzetting van vele wegen was onze voornaamste uitdaging om iedereen op het juiste tijdstip op de juiste plek te krijgen. Daar hebben we een hele organisatie voor opgetuigd met een logistiekcentrum waar de mensen van de planning vertegenwoordigd waren en waar de administratieprocessen werden beheerd. We zijn erg trots dat deze logistieke uitdaging ons is gelukt.”

Paniek zaaien voor niets?
De weken voorafgaand aan de NSS werd volop in de media gespeculeerd over een verkeerschaos in de Randstad. Na afloop bleek dit echter zeer mee te vallen. Is dit paniek zaaien voor niets? “Dit is eenzelfde discussie die je krijgt bij een weeralarm. Als een weeralarm wordt afgegeven, houdt iedereen zich eraan en is het rustig in het land. Achteraf krijg je dan de opmerking dat het niet nodig was. Dat is hierbij precies hetzelfde. Er is een hele goede mediacampagne geweest door Rijkswaterstaat, de politie en de gemeentes om de Randstad te mijden tijdens de NSS. Daar is massaal goed gehoor aan gegeven. Voor Rijkswaterstaat hebben wij de verkeerssituaties gemonitord en aan de verkeerscentrale gerapporteerd, waaruit bleek dat de drukte mee viel. Het doel van de campagne werd dus bereikt. Maar was deze campagne er niet geweest, dan was het erg druk geweest op de wegen en had het wel vast gestaan.”

Scherp blijven
Traffic Support kijkt zeer tevreden terug op misschien wel hun grootste opdracht ooit. “We zijn erg blij dat we betrokken mochten zijn bij de NSS en zijn vooral trots dat we succesvol de opdrachten hebben uitgevoerd. We zetten als Traffic Support wel vaker 600 man in, bijvoorbeeld langs de route van een marathon. Maar dat zijn evenementen van een dag die goed te overzien zijn voor alle betrokkenen. Nu moesten we vijf dagen lang de kwaliteit van Traffic Support leveren, zoals men van ons gewend is. Dat is een lange periode waarin je scherp moet blijven. Dat we dit met succes hebben volbracht is toch wel het mooiste van dit hele project”, besluit Robert-Jan van Dijk.