Je wilt dat de beschikbare parkeerruimte in jouw gemeente zo efficiënt mogelijk wordt benut. Daarvoor heb je parkeerbeleid ontwikkeld, waarin onder andere regulering van het parkeren is vastgelegd. Hier vormt parkeercontrole bij veel gemeenten een onderdeel van. Een aangename bijkomendheid is dat door de inzet van City 360 medewerkers hierbij de kosten neutraal blijven. 

T&H

Ervaren medewerkers

De fiscaal parkeercontroleurs van City 360 zijn ervaren medewerkers, die fiscaal parkeerbeleid op professionele wijze handhaven. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van het certificaat Parkeercontroleur en een landelijke aanstelling Verkeersregelaar. Daarnaast hebben ze allemaal een training anti-agressie en een opleiding gespreks- en benaderingstechnieken met succes afgerond. Met deze kennis en ervaring op zak, weten zij hoe ze parkeerovertredingen op straat kunnen aanpakken. Het optreden tegen parkeerovertreders is geen dankbare taak. Maar omdat wij de parkeercontroleurs van City 360 ook trainen als gastheer en gastvrouw, zijn zij uiteindelijk ook het visitekaartje van een gemeente. 

Twee opties

Handhaven van parkeerbeleid draagt uiteindelijk bij aan de leefbaarheid in een gemeente. Aan deze handhaving kan op twee manieren vorm worden gegeven:

Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Buitengewoon Opsporingsambtenaren die overtredingen bestraffen op basis van de Wet Mulder.

Fiscaal Parkeercontroleur

Fiscaal parkeercontroleurs die op grond van de Wet Parkeerbelastingen sanctioneren.

Dat laatste is voor een gemeente het meest aantrekkelijk. De sanctiebedragen die dan namelijk kunnen worden opgelegd, vloeien volledig terug in de gemeentekas. Hiermee worden de kosten voor de inhuur van een BOA snel en volledig terugverdiend.

Snel een oplossing nodig?

Meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!

Ik wil contact!