Omdat u dat belangrijk vindt, neemt u als gemeente uw verantwoordelijkheid bij de aanpak van kleine ergernissen en het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid. Daarbij hoeft u niet altijd direct te gaan handhaven, u kunt ook eerst in gesprek gaan met de overtreders en ze aanspreken op hun verantwoordelijkheid. 

Uw ogen en oren 

De goed opgeleide toezichthouders van City 360 kunnen hierin voor u een belangrijke rol spelen. Zij zijn uw ogen en oren op straat en kunnen corrigerend optreden bij kleine overtredingen, zonder dat er direct gesanctioneerd hoeft te worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanspreken van hangjongeren, het controleren op het verkeerd of te vroeg aanbieden van huisvuil en het toezicht houden in drukke uitgaans- en winkelgebieden, om zo vroegtijdig problemen te signaleren. 

T&H

Meer blauw op straat

Meestal werken onze toezichthouders samen met politie en handhaving, waardoor zij bij eventuele escalaties direct kunnen opschalen en ondersteuning kunnen aanvragen. Door op deze manier samen te werken, heeft u meer “blauw” op straat, zonder hiermee uw bestaande organisatie extra te moeten belasten. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!

Ik wil contact!