VPN

Bij grootschalige evenementen kan de vervoerssituatie soms bijzonder complex zijn. Uw gasten komen uit het hele land en maken gebruik van verschillende vormen van vervoer, zoals treinen, lijnbussen, touringcars en (rolstoel)taxi’s. Voor u is het van belang dat de afzonderlijke aanbieders van deze vervoersvormen goed met elkaar samenwerken. U wilt immers dat uw evenement goed bereikbaar is en dat uw gasten veilig en zonder vertragingen aankomen. Daarvoor doet VPN de vervoersregie. 

Wij zorgen ervoor dat aankomst en vertrek, het parkeren, de voetgangersstromen en de informatievoorziening soepel verlopen. Onze Project Manager heeft contact met alle vervoerders, zorgt voor een uniforme instructie van alle chauffeurs en heeft de volledige regie over het totale vervoer. Vanuit zijn rol kan onze ‘regisseur’ de situatie goed overzien en als het nodig is aanpassingen doen. En zo leveren wij een bijdrage aan het succes van uw evenement.

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak door op de onderstaande button te klikken en het contactformulier in te vullen!

Ik wil contact!