Het houdt iedereen in Nederland bezig: het coronavirus. Het zijn onzekere tijden. En ook bij Safety Group houden we de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze mensen, opdrachtgevers, partners en de rest Nederland staan voor ons voorop. We volgen het RIVM bij het tegengaan van verdere verspreiding van het virus en treffen maatregelen waar nodig.  

Onze dienstverlening

Maar verkeer, vervoer en veiligheid zijn kritische processen. Onze dienstverlening kan niet worden gemist. Zeker niet in deze tijd. Zolang het weg- en waterverkeer niet stilstaan, staan onze verkeersregelaars en brug- en sluisbedienaren klaar om alles in goede banen te leiden. En zolang onze samenleving blijft draaien, zijn onze handhavers, toezichthouders en beveiligers er om een oogje in het zeil te houden. Júíst nu staan we klaar voor iedereen die onze hulp kan gebruiken.

Onze medewerkers

We zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven. We zijn ons er van bewust dat er veel van hen gevraagd wordt. Maar we realiseren ons ook hoezeer hun werk er nu toe doet. Samen met politieagenten, zorgpersoneel, supermarktmedewerkers en brandweerlieden houden zij de samenleving draaiende. Daar zijn we trots op.  

Flexibiliteit  

Op dit moment werken we met man en macht om onze samenleving zo veilig mogelijk draaiende te houden, op de voor ons bekende domeinen: verkeer, vervoer, veiligheid en leefbaarheid. Dat is geen gemakkelijke opgave. Maar als iets onze organisatie kenmerkt, dan is het wel flexibiliteit en veerkracht.

Meer dan ooit staan we in nauw contact met onze mensen, leveranciers en partners. Op die manier zorgen we er samen voor dat al het noodzakelijke in Nederland zo veilig mogelijk door kan gaan. We willen dat iedereen weet dat we klaarstaan om te helpen waar we kunnen. Zo proberen we ons steentje bij te dragen in deze moeilijke periode. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ú staan we klaar. Dag en nacht als dat nodig is.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om te helpen waar we kunnen. Dag en nacht als dat nodig is.