• menu

Management

Het managementteam van de Safety Group bestaat uit vijf ervaren en betrokken vakmensen. Zij delen hun passie voor hun professie én de drijfveren om het beste uit zichzelf en onze medewerkers te halen. Hun gezamenlijke doel: tevreden klanten. Graag stellen zij zich hieronder aan u voor.

Jan Willem Brummelmandrs. Jan Willem Brummelman Msc: Algemeen directeur
“Ik ben mijn carrière bij de Safety Group gestart binnen Traffic Support. Hier was ik verantwoordelijk voor de vlekkeloze voorbereiding en uitvoering van evenementen. In die rol stuurde ik alle betrokken disciplines aan. Daarnaast was ik accountmanager voor enkele key-accounts. Sinds 1 januari 2015 ben ik algemeen directeur van Safety Group en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Ik houd me voornamelijk bezig met onze strategische- en productontwikkeling.” Collega’s noemen Jan Willem een pragmaticus en inspirerend leidinggevende.

Mark Ponnedrs. Mark Ponne: Commercieel directeur
“Nadat ik als (interim)manager het klappen van de zweep geleerd heb, ben ik nu verantwoordelijk voor het commerciële beleid van de Safety Group en haar werkmaatschappijen. Ik richt me op de omzet en winstgevendheid van onze activiteiten. Verder maken ook de externe communicatie- en marketingactiviteiten onderdeel uit van mijn portefeuille. Voor enkele key-accounts ben ik accountmanager en ik vertegenwoordig binnen ons managementteam de afdelingen BOA & Handhaving, openbaar vervoer (NS) en OnlineTicket.”


Marloes SchrijverMarloes Schrijver: Backoffice Manager 
“Van 2010 tot en met 2014 werkte ik als Hoofd P&O bij Traffic Support. Sinds 1 januari 2015 heb ik mijn werkveld uitgebreid en ben ik ook verantwoordelijk voor de interne afdelingen P&O, Desk Support en Planning, zowel voor Traffic Support als voor Crowd Support. Als verantwoordelijke voor het HR-beleid van de Safety Group richt ik me op de (door)ontwikkeling van onze medewerkers en de interne afdelingen en ben ik verantwoordelijk voor alle overige HR-zaken.”


Mari van DorstMari van Dorst: Directeur Crowd Support
“Ik ben gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en publieksveiligheid bij evenementen, waaronder crowd management en crowd control. Ik draag zorg voor de ontwikkeling en bewaking van de kennisbasis in Crowd Support. Een mooie baan bij een boeiende organisatie, waar ik mijn kennis en passie goed in kwijt kan!”Stefan DuivemanStefan Duiveman: Directeur Finance & Control
“Na ruim 15 jaar accountancy heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik ben nog steeds accountant, maar pak nu als controller bij de Safety Group zaken op als financiële verslaglegging en fiscaliteiten. Verder valt ook de juridische portefeuille onder mijn beheer en houd ik me bezig met budgetteringen voor de holding en onze zusterbedrijven.”