Crowd Support

Crowd Support

Bij uw evenement staat de veiligheid van uw bezoekers, gasten, deelnemers, sporters, artiesten of sprekers natuurlijk voorop. U wilt er zeker van zijn dat de evenementenbeveiliging aan alle wettelijke eisen voldoet, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. En, u wilt zich vooral concentreren op datgene waar uw bedrijf goed in is: een geslaagd evenement organiseren.

Lees meer

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement.

Crowd management

U verwacht veel bezoekers bij uw evenement. Dan zijn orde en veiligheid van groot belang. Bij Crowd Support hebben we veel ervaring in het begeleiden van grote publieksstromen. Wij weten hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten. 

Event Travel

Event Travel

Bij Event Travel regel je jouw vervoer naar evenementen zoals Defqon.1, Mysteryland, Q-Base en Decibel outdoor, maar ook naar Lowlands, Concert at Sea en Pinkpop. Ook voor verre festivalreizen naar bijvoorbeeld Tsjechië en Kroatië ben je bij Event Travel aan het juiste adres.

Lees meer

Online Ticket

OnlineTicket

OnlineTicket is een robuust ticketing systeem dat oorspronkelijk is ontwikkeld ter ondersteuning van de organisatie van de verkeers- en vervoersstromen rondom evenementen. Inmiddels is het systeem dusdanig ontwikkeld en uitgebreid dat het ticket oplossing biedt voor zowel verkeer en vervoer als voor entree en voor elk denkbaar evenement.

Lees meer