00

Brug- & Sluiswachters

Nederland kent door vele waterwegen veel bruggen, sluizen en veerponten. De meeste bruggen en sluizen worden op dit moment vanuit een regionale centrale bediend en sommige objecten dienen nog lokaal bediend te worden. Trigion City 360 biedt volledig opgeleide brug- en sluiswachters die in heel Nederland inzetbaar zijn.

Lees meer

Buitengewoon Opsporingsambtenaar

De overheid richt zich steeds meer op kerntaken, waarbij zij specifieke werkzaamheden vaker overdraagt aan gespecialiseerde, professionele partners. Als het gaat om toezicht houden en handhaving, is Trigion City 360 hiervoor de juiste partner.

Parkeercontroleur

Je wilt dat de beschikbare parkeerruimte in jouw gemeente zo efficiënt mogelijk wordt benut. Daarvoor heb je parkeerbeleid ontwikkeld, waarin onder andere regulering van het parkeren is vastgelegd. Hier vormt parkeercontrole bij veel gemeenten een onderdeel van.

img1

Toezichthouders

Omdat je dat belangrijk vindt, neem je als gemeente jouw verantwoordelijkheid bij de aanpak van kleine ergernissen en het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid. Daarbij hoef je niet altijd direct te gaan handhaven.

Lees meer