Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van verkeersbegeleiding bij infrastructurele werken, of op het terrein van vervoer, logistiek en veiligheid rondom evenementen, dan ben je bij Trigion Safety Group aan het juiste adres. Maar ook als je tijdelijk of structureel behoefte hebt aan de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders of veiligheidspersoneel. Want door onze jarenlange ervaring heeft Trigion Safety Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met vele tevreden klanten.

Historie

Geschiedenis

Wat start als een klein bedrijf dat busreisjes naar grote discotheken in Duitsland organiseert, groeit in 25 jaar tijd uit tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en negen bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

Event Travel legt de basis

De Safety Group vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte maakt hiermee een start in 1995. Zijn idee slaat aan onder Nederlandse jongeren en al snel rijden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel is geboren.

Een logisch vervolg: Traffic Support

Eenmaal aangekomen bij de discotheken ergeren Hütte en zijn compagnons zich aan de slechte afhandeling van het verkeer. Er is sprake van vertraging en gevaarlijke situaties terwijl de meters gewoon doorlopen. Daarom beginnen Hütte en zijn vrienden het verkeer zelf te regelen tot tevredenheid van de organisatoren van de evenementen: Traffic Support ontstaat.

IVON, voor opleiden

Safety Group wordt steeds meer een toonaangevend bedrijf binnen de branche en blijft zich door ontwikkelen. Zo wordt de basis gelegd van elk succesvol bedrijf, namelijk het opleiden van de eigen medewerkers. Instituut Veiligheids Opleidingen Nederland (IVON) verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Niet alleen voor de eigen organisatie, maar ook voor die van jou.

OnlineTicket

In 2011 wordt OnlineTicket opgericht. Het uitgebreide ticketing systeem maakt het dienstenpakket van de Safety Group écht compleet. Naast de verkoop en controle van entree-, parkeer- en pendelbustickets bij evenementen wordt het systeem ook gebruikt voor bijvoorbeeld tellingen projecten.

Crowd Support

Naast het verkeer in goede banen kunnen leiden, expert zijn op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen wil Safety Group de klant in zijn geheel ontzorgen door vanaf nu ook de bezoekersstromen goed en veilig te begeleiden. Hiervoor is Crowd Support in het leven geroepen met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management.

Safety Group

Dit is de weg die de Safety Group de afgelopen 20 jaar heeft bewandeld en zich heeft bewezen tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie. En we zijn nog niet klaar met ontwikkelen, omdat we jou zo altijd de beste service aan kunnen bieden.

Kernwaarden

Alle medewerkers van Trigion Safety Group herkennen elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van Trigion Safety Group.

Betrokkenheid

Elke dag voor het beste gaan en je voor 100% inzetten. Voor elkaar, voor de organisatie en natuurlijk voor de opdrachtgever. Dat is ons uitgangspunt bij alles wat wij doen. Wij voelen ons verbonden met ons werk, onze taken en het doel van elk project. Zo maken wij de hoogste verwachtingen waar en behalen we de beste resultaten. En daar profiteer jij van!

Integriteit

In onze ogen dé basis voor een betrouwbare band tussen onze medewerkers en een respectvolle, vertrouwelijke relatie met onze opdrachtgevers en hun gasten. Het zit in onze genen en in onze cultuur. Doen we een belofte en maken we een afspraak, dan komen wij die na. Dát is wat jij van ons kan verwachten. Altijd en overal.

Openheid

In ons vak is een eerlijke en transparante houding van het grootste belang. Richting onze opdrachtgevers, over kosten, offertes en onze werkwijze. Maar ook richting - en tussen - onze medewerkers wanneer iets anders of beter kan. Positieve feedback of kritiek zien wij dan ook als opbouwend, waardevolle input. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen. En zo kunnen wij als marktleider onze kwaliteit blijven garanderen. Ook aan jou.

Managementteam Trigion Safety Group

Managementteam Trigion Safety Group

 • Dennis van Doorn
  Business Unit Manager Trigion Traffic Support
 • Clayton McKenzie
  Business Unit Manager Trigion Crowd Support
 • Mariëlle Brunink
  Manager HR
 • Cendy Meijerink
  Algemeen Directeur
 • Peter Vethaak
  Business Unit Manager Trigion City 360
 • Jurjan van Berkum
  Manager Business Control