• menu

Nieuwsoverzicht

Vernieuwing motorpark Traffic Support

Met trots delen wij de aanschaf van onze nieuwe motoren van Traffic Support! Thijs Willem Smits van BMW Motorrad overhandigde de sleutels van 6 nieuwe BMW F 800 GS modellen aan Paul Brouwer, directeur Finance & Control. Met een totaal aantal van 8 motoren staan we weer klaar voor snelle en efficiënte ondersteuning voor infra, incidentmanagement, events en openbaar vervoer.

Lees meer 

'Ik regel verkeer' met John de Wolf

Vandaag lanceren wij, in samenwerking met twee collega-bedrijven en het UWV, de campagne ‘Ik regel verkeer’. Hierin wordt een realistisch beeld weergegeven van het relatief jonge beroep van beroepsverkeersregelaars en gaan wij samen op zoek naar 300 nieuwe collega’s. John de Wolf, die zich al jaren inzet voor 50-plussers op de arbeidsmarkt en tevens een hoofdrol vertolkt in de campagne, stelt: “Door deze campagne zien mensen eindelijk hoe veelzijdig het beroep is en laten we zien dat er nog volop baankansen zijn.”. In de loop der jaren maakte het vak een flinke verandering door. Waar dit vroeger vaak een taak van de politie was, was het voor hen steeds groter wordende takenpakket een reden om beroepsverkeersregelaars in het leven te roepen.

Lees meer 

Samenwerking Safety Group en Safesight

 Traffic Support en Crowd Support slaan de handen ineen met Safesight. Safesight ondersteunt veiligheidsorganisaties met innovatieve technologie. Crowd Support en Traffic Support, beide onderdeel van Safety Group, zijn specialisten in dienstverlening op het gebied van evenementenveiligheid, -verkeer en -vervoer. Een samenwerking met Safesight past bij onze ambitie om technologische innovaties en praktijk samen te brengen. De strategische samenwerking is een logisch gevolg van de complementaire dienstverlening. Waar Crowd Support en Traffic Support veiligheidsplannen en mobiliteitsplannen voor veel evenementen opstellen en daar uitvoering aan geven, zorgt de software van Safesight ervoor dat alle betrokkenen die plannen (en de daaruit voortkomende protocollen en afspraken) kennen en uitvoeren.

Lees meer 

Veiligheidsdeskundige Crowd Support te gast bij EenVandaag

Gisteren was veiligheidsdeskundige en tevens directeur van Crowd Support Mari van Dorst aanwezig bij actualiteitenprogramma EenVandaag om uitleg te geven over veiligheid bij evenementen. Aanleiding van deze uitzending was de terroristische aanslag op een kerstmarkt in Berlijn afgelopen maandag. Op de vraag of we als Europa een voorbeeld moeten nemen aan Israel waar zware beveiliging aan de orde van de dag is antwoord Mari dat we in ieder geval niet moeten over-reageren. Per evenement is het belangrijk te bekijken wat nodig is, wat mogelijk is en wat wenselijk is. Bekijk de uitzending via deze link.

Lees meer