Safety Group houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We zien onze dienstverlening veranderen. Sommige diensten schalen af, terwijl de vraag naar nieuwe diensten ontstaat. Dat brengt nieuwe initiatieven met zich mee. Verschillende bedrijfsonderdelen binnen Safety Group hebben additionele diensten opgezet en onze collega's denken graag met jou mee. Op deze pagina vind jij een overzicht van de verschillende initiatieven. 

Publieksstromen openbare ruimten

Door de maatregelen en richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is extra aandacht voor de openbare orde en veiligheid binnen gemeenten en veiligheidsregio's noodzakelijk. Denk hierbij in de zomerperiode vooral aan toenemende drukte op openbare plaatsen, zoals recreatiegebieden, stranden, winkelcentra en toeristische trekpleisters. Daarnaast is het te verwachten dat de drukte bij (basis)scholen en sportparken toeneemt, wanneer deze gefaseerd opengaan naar aanleiding van de versoepeling van maatregels die het kabinet voorstelde.

Lees verder

VR

Publieksstromen bedrijven

Naast de drukte in openbare ruimten, zal ook de drukte rondom bedrijven toenemen. Denk aan de toenemende drukte op parkeerterreinen bij kantoorpanden, maar ook aan de toenemende drukte bij vakantieparken, pretparken, woonwinkels en supermarkten. Traffic Support zorgt ervoor dat bedrijven zich kunnen concentreren op hun (overige) kerntaken.

Bekijk meer

Reserveringssysteem

Tijdelijk reserveringssysteem

We stevenen af op een 1,5-metersamenleving. De ‘heropening’ van Nederland komt steeds dichterbij. Dat is voor velen goed nieuws, maar door de (versoepelde) maatregelen dienen ondernemers extra rekening te houden met en zicht te houden op hun capaciteit. Daarnaast is het voor toekomstige bezoekers natuurlijk fijn om te weten wanneer ze wel of niet ergens terechtkunnen.

Meer informatie

Anderhalve meter crowd management

Om voldoende grip te krijgen op het coronavirus moet iedereen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het is van belang om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan deze regels houdt. Ter ondersteuning aan de realisatie hiervan biedt Crowd Support verschillende concepten aan. Zo is het mogelijk om met sensoren drukte te meten, stromen inzichtelijk te maken, voorspellingen te doen en bezoekers te informeren. Benieuwd naar dit of andere concepten? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Meer informatie

We denken graag met jou mee!

Is een van deze additionele diensten interessant voor jou of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! Klik op de onderstaande button om het contactformulier in te vullen.